Gro åpnet sesongen med seier og stortåa ut av ledd

Sesongens første kamp hjemme mot Heddal ble nervepirrende og dramatisk. Damene fikk uttelling for to av sine utallige målsjanser og vant til slutt 2:1.

Etter 30 minutter havnet Gro Eskilt i en takling så det knaket i høyre stortå, men uten at det kom en lyd fra hardhausen. Gro ble støttet ut av lagvenninner og må gå med gips de neste tre ukene.
– Å så i første kampen da, sa hun oppgitt, mens hun ventet på skyss til legevakten.
– Men jeg skal tilbake på laget, det er sikkert, lover hun.
Gro stilte til start sammen med sine to døtre; Anna Eskilt og Marie Ovidie.

Mange sjanser
Damene spilte seg til mange sjanser, men ingen som var direkte farlige. Først da Berit Vrålstad Hauge utlignet til 1:1 senket skuldrene seg.
Mot slutten av andre omgang scoret Siri Øygarden Nordbø et praktfullt mål som også ble kampens siste.

Jan Fredrik Lund
Trener Jan Fredrik Lund oppsummerte kampen med å si at han er glad for tre poeng og stolt av det han så.

–Mange sterke prestasjoner, til tross for en begredelig første omgang, kommenterte Lund.