• ALLE FOTO: JAN MAGNE K. STENSRUD
  Bilde 1 av 4 Brannmannskapene måtte klippe opp karosseriet før sjåføren kunne flyttes over i ambulansen.
 • Helikopteret landet i Straumekrysset.
  Bilde 2 av 4 Helikopteret landet i Straumekrysset.
 • Den lille varebilen hadde blant annet med seg en moped i bagasjerommet.
  Bilde 3 av 4 Den lille varebilen hadde blant annet med seg en moped i bagasjerommet.
 • Ulykken skjedde ved Straumekrysset i dag rundt kl. 0730. Bilføreren, en mann i 30-årene fra Stathelle, satt fastklemt etter det som mest sannsynlig var en utforkjøring.
  Bilde 4 av 4 Ulykken skjedde ved Straumekrysset i dag rundt kl. 0730. Bilføreren, en mann i 30-årene fra Stathelle, satt fastklemt etter det som mest sannsynlig var en utforkjøring.

Trafikkulykke ved Straumekrysset

Rundt klokka 0740 rykket alle nødetatene ut til en trafikkulykke like ved Straumekrysset retning Kroken. Bilføreren, en mann i 30-årene fra Stathelle, satt fastklemt etter det som mest sannsynlig var en utforkjøring. I går ettermiddag kl 1750 opplyste operasjonsleder Ole Kamben ved Sør-øst politidistrikt at det er tatt nødvendige blodprøver. Prøvene viser at det er mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand.

Innsatsleder Torbjørn Øygarden opplyser at ambulansen var først på stedet og fikk stabilisert sjåføren, som var alene i bilen. Sjåføren satt fastklemt og brannmannskapene fra Drangedal klippet opp og rettet ut karosseriet, slik at sjåføren  kunne hentes ut. Vedkommende ble fraktet videre til sykehus i Skien med luftambulanse. Kl. 10:12 melder operasjonsleder Roger Aaser at det er mistanke om alvorlig personsskade.

Se intervju med innsatsleder på ulykkesstedet her:

https://vimeo.com/329767944