–Jeg er lei meg for at folk som står frem med sine historier ikke blir trudd, at vi har opplevd ledere som ikke tør å ta ansvar og som feier ting under teppet, sier hovedutvalgsleder for oppvekst, mangfold og kultur i Drangedal kommune, Hildegunn Lassemo.  FOTO: JAN MAGNE K: STENSRUD
–Jeg er lei meg for at folk som står frem med sine historier ikke blir trudd, at vi har opplevd ledere som ikke tør å ta ansvar og som feier ting under teppet, sier hovedutvalgsleder for oppvekst, mangfold og kultur i Drangedal kommune, Hildegunn Lassemo.  FOTO: JAN MAGNE K: STENSRUDBilde 1 av 2
Hildegunn Lassemo er leder av hovedutvalget for oppvekst, mangfold og kultur i Drangedal kommune. Foto:Jan Magne Stensrud
Hildegunn Lassemo er leder av hovedutvalget for oppvekst, mangfold og kultur i Drangedal kommune. Foto:Jan Magne StensrudBilde 2 av 2

Stadig flere mobbeofre står frem

–Det er nå vi kan forandre fremtiden

–Jeg er lei meg for at mennesker ikke blir trudd, at vi har opplevd ledere som ikke tør å ta ansvar og som feier ting under teppet, sier hovedutvalgsleder for oppvekst, mangfold og kultur i Drangedal kommune, Hildegunn Lassemo.

Hildegunn Lassemo (Sp) leder Hovedutvalget for oppvekst, mangfold og kultur i Drangedal kommune.

–Selv om saken er kjempestor, tung og vanskelig er dette positivt. Det er nå vi kan forandre fremtiden, forklarer Hildegunn Lassemo.
–Vi politikere er mennesker som alle andre og vi er berørt. Vi kommer ikke til å la dette ligge, forsikrer Lassemo.

Saken ligger hos sektorleder og ordfører 
– Alle er interessert i å ta dette på alvor. Mobbesaken ligger nå både hos sektorleder og hos ordfører og de jobber intenst med den, forsikrer Lassemo.

Beklagelig at noen ikke tror
–Beklagelig er det er noen i Drangedal som ikke vil tru på de historiene som blir fortalt, men det gjør ikke din historie noen mindre virkelig, sier Lassemo og retter seg mot de som nå står frem. Lassemo legger til at hun håper alle finner noen å snakke med.