Dette ryster hele bygda

–Jeg fikk vondt i magen

–Dette var nok en skikkelig vekker for mange i Drangedal. Noen har nok også litt dårlig samvittighet i dag. Personlig får jeg vondt i magen når jeg tenker på hun det ble laget sang om, om hvor stygg hun var og at hun luktet vondt, uten at noen voksne grep inn, forklarer Brødsjø.

–Det er tragisk hele greia, her har det tydeligvis skjedd ting som ikke har vært bra. Jeg fikk vondt i magen av å lese saken, sier midlertidig ordfører Arnt Olav Brødsjø.

Beklager



–Det eneste jeg kan gjøre nå, i første omgang, er å beklage, sier Brødsjø. Advokatene og jussen vil ta seg av og regulere det som skjer videre, sier han.

Glad det kommer opp på bordet
–På en måte er jeg glad for at dette "kommer opp på bordet". Det gir oss i det minste en mulighet til å rette opp feil som er gjort, sier Arnt Olav Brødsjø.

Demningen som brast
–Kanskje var dette demningen som brast. Vi snakker om 40 år med skolegang, fra 70-tallet og frem til i dag. Vi må nok være forberedt på at flere kommer frem, sier Brødsjø.

Vi har et ansvar
–Selv om mye av dette har skjedd for flere år siden har vi som skoleeier et ansvar. Vi må være så ærlige å si at det har nok skjedd ting som mange har kjent til og som ikke har vært bra, legger Brødsjø til.

Vi må ikke skyve saken under teppet
–Jeg er opptatt av å ikke skyve ting under teppet, dette må vi prøve å rette opp i så godt vi kan, sier Arnt Olav Brødsjø.

Les også fem nye mobbeofre står frem 

Les også Ni tidligere elever fremmer krav mot kommunen i mobbesak

Les også Jeg har blitt mobbet siden barnehagen