• ,,
    Bilde 1 av 3 Kjell Løite, Laila Toft, Steffan Bærø, Arild Hjuklerød, Joachim Ellertsen, Mahdi Heidari, Silje Ottersland Østbøll, Jonas Strand og Knut M. Mosfjell. 
  • Kjell Løyte
    Bilde 2 av 3 Kjell Løyte
  • Steffan Bærø er tatt ut til landslagssamlingen nå i juni. I juli spilles VM I Cardiff, England.
    Bilde 3 av 3 Steffan Bærø er tatt ut til landslagssamlingen nå i juni. I juli spilles VM I Cardiff, England.

Drangedøler norgesmestre i gatefotball

Under helgas NM i gatefotball i Arendal ble det gull til laget fra Kragerø/Drangedal. –Det smakte godt å bli norgesmester, sier Kjell Løyte. Steffan Bærø fra Drangedal er tatt ut til landslagssamling i juni.

Rundt 500 spillere og lag fra hele Norge spilte i helga NM i gatefotball i Arendal. Det er første gang Kragerø/Drangedal stiller lag under gatefotball NM. Totalt var det 35 herrelag, åtte damelag og åtte mixlag som deltok under årets NM i Arendal.

Kristiansand i finalen

Steffan Bærø er tatt ut til landslagssamlingen nå i juni. I juli spilles VM I Cardiff, England.

–I kvartfinalen møtte vi en av favorittene, laget fra Bergen. I finalen møtte vi Kristiansand, men vi fikk til et solid spill og slo dem 9-4, forteller Kjell.

NM I Kragerø neste år
Nå skal vi slappe av i stive kropper noen dager. Frem til neste NM i 2020 som arrangeres i Kragerø får vi trene målbevisst og forsøke å gjenta suksessen, sier lagleder og spiller Laila Toft.

Landslaget i gatefotball
Steffan Bærø er en habil fotballspiller med mange års erfaring fra både Herre, Drangedal, Kjosen og Tørn. I forkant av VM i Cardiff, England i juli er Steffan bedt om å stille på

uttak til landslaget.

Kragerø/Drangedal
I tillegg til keeper Kjell Løyte består mix laget fra Kragerø/Drangedal av følgende spillere; Laila Toft, Steffan Bærø, Arild Hjuklerød, Joachim Ellertsen, Mahdi Heidari, Silje Ottersland Østbøll, Jonas Strand og Knut M. Mosfjell.

Les mer om gatefotball her