Odd Nutten Furuvald holder i disse dager på å tømme butikken. FOTO VEBJØRN S. HELLAND
Odd Nutten Furuvald holder i disse dager på å tømme butikken. FOTO VEBJØRN S. HELLAND

Nettet ble slutten for Nutten

Nutten Furuvald legger ned butikken. Grunnen er at de fleste handler på nett og i de større ­eletronikkbutikkene.

Odd Nutten Furuvald holder på å tømme ­butikken, men kommer til å fortsette med ­montering, sier han.

Over 40 år
Det var i 1967 at Osvald Furuvald, faren til Nutten startet butikken. Nutten tok over butikken i 1976 da han var ferdig med Radio/Tv teknikeren i Horten. Nutten har i over 40 år solgt tv og radio, og montert paraboler på både hytter og hus.

Canal Digital og ­Viasat
Nutten forteller at i de siste 20 årene har han montert mange paraboler rundt om i Drangedal. Litt i sentrum, men mest på Gautefall og Nissedalsheia. Nutten forteller at han har vært inne på de fleste hyttefeltene som er. Han forteller at han fremdeles kommer til å jobbe for Canal Digital og Viasat når det kommer til montering og service av paraboler.

Altibox tar over
Nutten syns det er helt greit at Altibox har kommet inn i radio og TV-bildet i Drangedal. Nutten forteller at han har en del hytter på Gautefall og Nissedalsheia som fremdeles har parabol. Her er det både nye kunder, og serviceoppdrag.

En butikk mindre
Odd Nutten legger til at nå blir det en butikk mindre i Drange­dal sentrum.
–Det er ikke mulig å drive en slik butikk når du kan handle alt på nett, avslutter Odd Nutten Furuvald.