Fornøyd med årets vårdager

Rønning Maskinsalg arrangerte vårdager i helga som var. Til tross for dårlig vær på fredag var det mye folk innom sier Bjørn Aage Rønning.

Når Bjørn Aage Rønning får spørsmål om hva folk kjøper så svarer han att det har gått en del motorsager, sitteklippere og robotklippere. Bjørn Aage er stålende fornøyd med årets vårdager.

Mye regn
Når det var meldt mye regn på fredagen, valgte de å flytte en del av butikken og servering inn i verkstedet. – Selv om det var dårlig vær på fredag var det mye folk innom, litt regn stoppet ikke folk fra å møtte opp, forteller Bjørn Aage Rønning.



I 2007 ble Rønning Maskinsalg AS startet opp av Odd Bjørn og sønnen Bjørn Aage Rønning, etter at Rønning Maskin AS ble solgt til AK-Maskin og ble lagt ned i Kroken. Bedriften har vokst mye siden den gang,

Droppet fest
Etter den tragiske trafikkulykken der en lokal mann omkom så valgte Rønning Maskinsalg å avlyse festen i verkstedhallen.

Tente grillen
Trond Stigen tente grillen utenfor verkstedhallen, han grilla pølser og burgere. Inne i hallen stod Bente Aakre og serverte de som var kommet på vårdagene med gratis grillmat, brus og kaffe.

Tysse
Jørn Andreassen fra Tysse stod på andre siden av veien og solgte tilhengere. han forteller at han solgte noen tilhengere på fredagen og noen på lørdagen. –I fjor solgte vi mye hengere, så det går litt opp og ned med henger salget, sier Jørn Andreassen.

Vebjørn Stigen Helland

Artikkelen fortsetter under annonsen.