Dag Arild Brødsjømoen FOTO: PRIVAT
Dag Arild Brødsjømoen FOTO: PRIVATBilde 1 av 2
Bård Hoksrud og Dag Arild Brødsjømoen på FrP sitt landsmøte 3-5 mai 2019.
Tidligere landbruksminister Bård Hoksrud og Dag Arild Brødsjømoen. Bildet er tatt på FrP sitt landsmøte 4.mai 2019 Bilde 2 av 2

Med Hoksruds hjelp kan vi få vekk eiendomsskatten

Fjerning av eiendomsskatten i Drangdal er en fanesak for oss i FrP. Det og ny svømmehall er de sakene jeg tror Bård Hoksrud kan hjelpe oss med, sier Dag Arild Brødsjømoen.
–Som stortingspolitiker og tidligere minister har jeg et stort kontaktnett  og jeg treffer mange beslutningstakere. Det kan i flere sammenhenger være viktig for Drangedal om jeg kan løfte frem saker og være litt døråpner, sier Hoksrud. 

–Først og fremst ønsker jeg å bidra med gode innspill i den lokale valgkampen, forklarer stortingspolitikeren.

Tidligere landbruksminister Bård Hoksrud og Dag Arild Brødsjømoen. Bildet er tatt på FrP sitt landsmøte 4.mai 2019Svømmehall i Drangedal er en annen sak vi i FrP har jobbet aktivt for i 15 år. 

–Jeg håper folk i Drangedal ser nytteverdien av lokal svømmehall og bruker sin stemme, sier ordførerkandidat for FrP Dag Arild Brødsjømoen.
–Kommunen er sikker god på tilskuddsordninger, men det finnes flere ulike ordninger som kan benyttes. Kanskje kan jeg hjelpe til her også, sier Hoksrud.

Les også om at Hoksrud vil inn i lokalpoltikken i Drangedal 

Leder i Drangedal Høyre, Øystein Rugtveit heier på Frp

Ordførerkandidat i Drangedal Ap, Trond Jarle Roaldstad ønsker Hoksrud velkommen 

Med Bård Hoksruds hjelp vil vi også gå gjennom kommunebudsjettene, han er veldig god på Kostra tall og slike ting, forklarer Brødsjømoen. Fordelen med FrP er at det er kort vei fra grasorta til toppolitikerne.
–Vi har en kultur for å være hjelpsomme og backe hverandre opp, forklarer Brødsjømoen.

I tillegg til å være ordførerkandidat til det forestående kommunestyrevalget i Drangedal, er Dag Arild Brødsjømoen vara til fylkesstyret i Telemark og Vestfold FrP.