Snytt for ett poeng - ballen var inne

Drangedalsposten LokalTV viser redigert opptak

Sannidals Håvard Kleven scoret tre mål mot Drangedal i et lokaloppgjør preget av nerver, prestisje og mye knuffing. Kampen endte 3-2 til Sannidal. Videoopptak viser at Drangedal ble snytt for et mål � ballen var inne.–Beklager, dette var langt under pari, oppsummerte trener Per Einar Odden.

Drangedal gikk på med krum rygg og presset på fra første minutt. Men til tross for utallige sjanser ble det stang ut, ballen ville ikke i mål bak Sannidals keeper. Derimot klarte hjemmelaget Sannidal å utnytte de sjansene de fikk og lagene gikk til pause med 2-0 til hjemmelaget.

God stemning på Kolbånn
Lagets tolvte mann, Sannidalsupporterne, bidro med god fotballsteming på Kolbånn.

Endelig løsnet det
Jon Martin Børresen scoret for Drangedal etter 84 minutter. Etter 90 minutters spill reduserte Espen Refsdal stillingen til 3-2 med et vakkert brassespark helt oppe i krysset. Kampen endte 3-2 til Sannidal.

Til tross for tre poeng i denne kampen ligger Sannidal fortsatt på bunnen av tabellen i 5.divisjon. Etter fem spilte kamper har Sannidal fem poeng. Drangedal har 8 poeng etter seks spilte kamper.