Hulfjell vannpark Jan Halvor Høidalen
Hulfjell vannpark Jan Halvor Høidalen Bilde 1 av 3
Jan Halvor Høidalen kan om kort tid ønske gjestene velkommen til den flytende vannparken på Hulfjell gård. – Nå er det meste på plass og klart til åpningen 22. juni.
Jan Halvor Høidalen kan om kort tid ønske gjestene velkommen til den flytende vannparken på Hulfjell gård. – Nå er det meste på plass og klart til åpningen 22. juni.Bilde 2 av 3
Blomsterenger og skog omkranser årets ferskeste turistattraksjon i Drangedal, nemlig vannparken på Hulfjell.
Blomsterenger og skog omkranser årets ferskeste turistattraksjon i Drangedal, nemlig vannparken på Hulfjell.Bilde 3 av 3

Årets nyhet på Hulfjell klargjort

Den 1000 kvadratmeter store vannparken på Hulfjell ble ferdig montert sist uke, og nå venter bare vertskapet på at de siste forberedelser skal komme på plass, vannet kanskje litt varmere, og at åpningsdagen 22. juni skal komme.

Den flunkende nye hindervannparken på Hulfjell gård er nå ferdig montert og ligger klar inne i en av de mange buktene av Toke.

Alt etter planen
– Alt av forarbeid med moringspunkter og annet som skulle til for å holde den 1000 kvadratmeter store vannhinderparken på plass, var gjort klart før representanter fra den tyske leverandøren monterte anlegget ferdig, forrige uke. Også hele riggingen av parken gikk helt etter planen, på to dager, forteller driveren på Hulfjell gård, Jan Halvor Høidalen.

Bred oppmerksomhet
– Fortsatt har vi en del som må klargjøres på gården før den store åpningsdagen 22. juni, men allerede har vi bygd ferdig 1600 kvadratmeter parke

Blomsterenger og skog omkranser årets ferskeste turistattraksjon i Drangedal, nemlig vannparken på Hulfjell.

ringsplass, her er ei ombygd badstue til strandkiosk nede ved vannet, ny adkomsttrapp ned til vannparken og generelt gjort oppussing ved vannkanten, forteller Høidalen videre. Sammen med kona Mari gleder de seg til sesong­åpningen, og bare to dager seinere kommer TV 2 og Farmen-kjendisene Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard for å kaste glans og oppmerksomhet rundt anlegget, som måler 35 x 37 meter.

Action på vann
–Anlegget er festet med solide barduner på sjøbunnen, slik at det ligger stabilt, samt følger Tokes vannstand opp og ned. De ulike hindrene i vannparken gjør den ekstra spennende og moro å bade fra. Selv om ikke vanntemperaturen når fjorårets høyder, i hvert fall ikke foreløpig, så er aktiviteten i vannparken veldig fysisk, så en klarer nok å holde varmen, forklarer Jan Halvor Høidalen.
– Siden det er begrensning på antallet som kan benytte anlegget, så jobber vi nå med en løsning for online booking for å kunne bestille badetid på nettet. Som sikkerhet er det påbudt med redningsvest for alle, uansett svømmeferdighet, understreker Jan Halvor Høidalen til slutt.