Fra politiloggen

Circle K
Lørdag 10/6 fikk politet melding om en bil som ­hadde kjørt fra betalinga etter at vedkommende hadde fylt drivstoff. Det vites ikke om det var pumpestikk eller om vedkommende hadde glemt det. Circle K skulle ringe politiet opp igjen om det var pumpestikk.

Illustrasjonsbilde

Påkjørt
Fredag 7/6 rundt kl. 08.30 fikk politiet melding om at et rådyr var påkjørt ved Nesland. Rådyret løp videre over et jordet. Viltnemda varslet.

Mistet dekk
Onsdag 5/6 fikk politiet melding om en bil som hadde blitt truffet av et dekk, dekket kom fra en møtende bil. Det er snakk om at dekket har ligget på planet. Litt skader på bilen, de har skrevet skademelding.

Havnet i grøfta ved Straume
Onsdag 5/6 rundt kl.8.30 får politiet melding om en bil som har havnet i grøfta i nærheten av Straume. Ingen personskader.