Medaljevinnere: Torbjørn Nesland(sølv), Jørn Harkjær(gull) og Ole Morten Aakre(bronse) sørget for at Kroken JFF gjorde reint bord under årets fylkesmesterskap i leirduesti.
Medaljevinnere: Torbjørn Nesland(sølv), Jørn Harkjær(gull) og Ole Morten Aakre(bronse) sørget for at Kroken JFF gjorde reint bord under årets fylkesmesterskap i leirduesti.

Jørn Harkjær fylkesmester i leirduesti

Skyttere fra Kroken JFF gjorde reint bord under fylkesmesterskapet i leirduesti i Kroken på søndag. Jørn Harkjær ble fylkesmester etter omskyting mot klubbkameratene Torbjørn Nesland(sølv) og Ole Morten Aakre(bronse).

I det åpne stevnet med innlagt fylkesmesterskap for Telemark, stilte det 73 skyttere til start i leirduestien som gikk over ti poster i terrenget med ti skudd på hver post. Etter endt skyting tronet tidligere norgesmester Ole Henrik Gusland fra Brunlanes på toppen av resultatlista med glimrende 98 treff. Men mange lokale skyttere leverte meget gode resultater, og medaljevinnerne Jørn Harkjær, Torbjørn Nesland og Ole Morten Aakre oppnådde alle 96 treff. Lokale klassevinnere fikk vi i klasse C ved Ola Tarjei Grandalen med 80 treff, i klasse D1 ved Jon Isak Moe Nesland med 85 treff og i klasse F1 ved Malene Nygaard med 87 treff. Kroken JFF arrangerte også et stevne i leirduesti fredag kveld med 54 deltagere. Et stevne som inngikk i sommerens fredagscup. Her fikk vi lokale klassevinnere ved Jon Isak Moe Nesland(D1), Mathias Hagane Johnsen(D2), Lennart Skoglund(E1), Olav Løvåsdal(E2), Linda Vindfjell Nesland(F) og Malene Nygaard(F1). Øyvind Skoglund leder cupen sammenlagt etter to stevner i cupen.