Politiet var raskt på plass og gjennomførte en åstedsundersøkelse hjemme hos Rune Odden. Foto: privat
Politiet var raskt på plass og gjennomførte en åstedsundersøkelse hjemme hos Rune Odden. Foto: privat

Tyveriraid i Tørdal

Stjal bunadssølvet til ungene og gullringer etter faren

– Det lå glasskår over hele senga, forteller Rune Odden. Han og kona skulle bare en kjapp tur på butikken. De kom hjem en time senere og da hadde tyvene endevendt huset.  Politiet fikk melding om to innbrudd i Tørdal i går, det første kl. 15.45 og det neste 19.45. Det er grunn til å knytte innbruddene sammen, forklarer oppdragsleder Fredrik Landsverk Mo.

Rune Odden opplyser at innbruddet skjedde mellom  kl. 14.50 og 15.45. Politiet var raskt på plass og gjennomførte åstedundersøkelse. Tyvene fikk med seg  en ubetydelig sum euro som lå i ei lommebok, gullringer etter faren min, og smykker til barnebunad.

Odden opplyser at det ble observert en mørk norskregistrert stasjonsvogn nede ved innkjøringa til eiendommen på denne tiden og at bilen hadde panseret oppe.
–Det kan virke som om de ventet på at vi skulle forlate huset, sier han.

Innbrudd Tørdalsveien kl. 19.45
Politiet opplyser at tyver var på ferde også et annet sted i Tørdal samme kveld. Også her knuste de en rute for å komme seg inn. –Fra denne bopelen fikk tyvene med seg en del sølvtøy, sier Landsverk Mo.

Innbrudd i Kvitseid
Samme kveld som innbruddene i Tørdal fant sted fikk politiet melding om et nytt innbrudd, denne gangen i Ordalsvegen i Kviteseid skriver politiet på Twitter. Det er uvisst om det er sammenheng med innbruddene i Tørdal og innbruddet i Kvitseid.