Problemer i samfunnet gjenspeiler seg i skolen

Det er Drangedal kommunes ansvar at skolen er en god og trygg plass for alle, sier Anne Kjends­heim og Nadja Dukefoss. Se videoen der Drangedal SV sitt program foran høstens kommunestyrevalg presenteres.

Ferske målinger viser at oppslutningen om SV vokser i Drangedal. Anne Kjendsheim og Nadja Dukefoss opplyser at SV vil støtte opp om eksisterende og påbegynte programmer i skolen. Tiltak som har som mål å bedre elevenes skolemiljø og elevenes sosiale ferdigheter. Kommunen må sørge for at lærerne får gjort denne viktige oppgaven.

Dette mener SV i noen utvalgte saker:
SV vil jobbe for å styrke helsesykepleier-tjenesten ved hver skole og øke sosiallærers ressurs.
SV vil ikke ha endringer i skolestrukturen i valgperioden.
SV ønsker en leksefri skole.
SV hadde ny barnehage i Kroken som hovedsak siste valg. Det lykkes. SV vil passe på at prosjektet blir realisert på en god måte.
SV vil at det skal etableres en folkehøyskole i Drangedal.