Linnea Fredrikke Andreassen Sundset ( t.v) fikk med seg en fin 2. plass på Blinkfestivalen. Foto: privat
Linnea Fredrikke Andreassen Sundset ( t.v) fikk med seg en fin 2. plass på Blinkfestivalen. Foto: privat

Linnea Fredrikke Andreassen Sundset  J 14 på pallen med en flott 2. plass under Blinkfestivalen i Sandnes sist helg

Linnea bor i Bamble men går for Drangedal il. Hun kvalifiserte seg til finalen med en 2. plass etter 7 treff,  men i finalen knallet hun til med hele 9. treff og kunne dermed klatre opp på pallen. Hun er en glimrende skytter, og reiste rett til Evjemoen for å delta i årets Landsskytterstevne.

Guro Skarpodde Tors J 16 kvalifiserte seg også greit med en 7. plass med 7 treff, men lørdag følte hun seg ikke bra og valgte derfor å stå over finalen.

Kristina Bergmann K 19-21 kvalifiserte seg greit med 2. plass etter fremragende skyting og 9 treff. I finalen gikk det dessverre ikke så bra, med kun 4 treff og da hele 6 strafferunder ble det likevel en 7. plass da hun var sterk i sporet denne dagen.

Kristina gikkLysebotn opp på torsdag. Hun gjennomførte klatringa bra og endte på en flott 37. plass i senior klassen med tiden 42.50 som hadde gitt en 7 plass Jr. i klassen

Lørdag stilte hun også i langrennssprinten i Sandnes, men var uheldig og røyk ut på grunn av  stavtrøbbel.

Ida Emilie Herfoss K sen. stilte også i Lysebotn opp torsdag, men det var ikke dagen for henne, men det ble ei god treningsøkt.

I skyte duellen i Sandnes fredag skøyt hun seg helt opp til semifinale.

I kvaliken til skiskytingen fredag kom hun inn på en meget god 20. plass. Her var det kun 5 som gikk videre da resten var forhåndsuttatt.

I skiskyttersprinten lørdag røyk hun ut etter å ha skutt på feil skive.

Neste store bli NM i rulleskiskyting i Steinkjer 20. – 22. september

P.T.