Foto: Erik Lindgaard
Foto: Erik Lindgaard

Nå kan du søke om penger til friluftstiltak

Nå åpner Statskog pengesekken for små og store friluftsprosjekt landet rundt.

I en pressemelding datert 1. august 2019 går det frem at Statskog  årlig gir ut en million kroner til store og små tiltak landet rundt som bygger friluftsliv og folkehelse. Aktivitetene får enten 10 000,- eller 5 000,- i støtte og er en del av Statskogs arbeid for å tilrettelegge for friluftsliv i Norge.

– Statskog legger selv mye til rette for friluftsliv, ikke minst gjennom rimelig jakt, fiske, hytter. Men sammen med andre skaper vi enda mer. Noen tusen kroner fra oss kombinert med frivillig innsats i hele landet kan være gull verdt, sier kommunikasjonssjef Trond Gunnar Skillingstad.

Statskog tar i mot søknader i hele august via et eget et enkelt søknadsskjema på nettsiden www.statskog.no/statskogmillio…

Les mer om Statskogs tilrettelegging for friluftsliv her