Farmen innspillingen er i gang - trenger flere statister

Farmen ønsker å invitere alle i området til marked hver onsdag. Farmenmarked er en reise 100 år tilbake i tid, en opplevelse og en titt bak kulissene til en av Norges største realityserie og et sted der Sannidal og områdene rundt blir vist fra sin beste side.�

Statistene på markedet er lokalsamfunnet som samles for å vise Telemark og Sørlandet i all sin prakt. Det skaper liv, engasjement og en flott opplevelse for forpakterne på Lundereid gård. Jo, flere ivrige statister, jo større og mer bemerkelsesverdig klarer produksjonen å gjøre markedet, noe som vil synes hver uke på TV2 utover høsten.

Ønsker lokale statister
Produksjonsselskapet Strix Televisjon spiller inn den nye Farmen-sesongen i Kragerø, og ønsker hjelp fra lokalbefolkningen til å fylle opp markedet som spilles inn hver onsdag frem til 1. oktober på Frøvik gård.



Dramakoordinator Christine Duun opplyser om at mange har meldt interesse for å være med, men med behov for et stort og yrende marked for å skape en magisk stemning for årets forpaktere, trenger produksjonen enda flere engasjerte.

Slik melder du deg på
Markedet er en fin mulighet til å oppleve noe nytt og annerledes. Vil du bli med kan du registrere deg på denne linken:




Produksjonen tar så kontakt med deg når påmelding til de kommende markedene er i gang.
–Oppmøte er klokken 07:00-13:30 hver onsdag. Markedet er i Sannidal på Frøvik. Man trenger ikke eget kostyme og man får enkel niste av produksjonen når man er der. Engasjementet som statist er frivillig. Det er veldig kjekt og mange fine folk som allerede er med, forteller Dramakoordinator Christine Duun.

Halvveis i innspillingen
Christine Dunn forteller at man er kommet halvveis i innspillingen.
– Vi ønsker å vise Kragerø og Sannidal i all sin prakt og på best mulig måte, hvert eneste marked, og da trenger vi liv og engasjement på markedet. Vi ønsker oss derfor flere statister, avslutter Christine Duun.

Vebjørn Stigen Helland

Artikkelen fortsetter under annonsen.