Sigbjørn Høidalen (t.h.) Reidar Skoglund har lagd en egen forestilling med fedrene Per Høidalen og Olaf Skoglunds visetekster. Fredag 25. oktober blir det Skoglund & ­Høidalen-konsert på Lia skule i Fjell­gårdane.
Sigbjørn Høidalen (t.h.) Reidar Skoglund har lagd en egen forestilling med fedrene Per Høidalen og Olaf Skoglunds visetekster. Fredag 25. oktober blir det Skoglund & ­Høidalen-konsert på Lia skule i Fjell­gårdane.

Høidalen & Skoglund til Lia

Høidalen og Skoglund synger Skoglund & Høidalen blir å høre og se når Fjellgårdane grendelag neste fredag inviterer bygdefolket til sin årlige sangkveld på Lia skule.

Tradisjonen med en sangkveld på Lia skule, siste fredagen i oktober, har blitt populært og forventet. I år blir det skikkelig drangedalskveld med to ekte drangedølinger i Sigbjørn Høidalen og Reidar Skoglund som synger viser som fedrene deres; Per Høidalen og Olaf Skoglund, har lagd. Per og Olaf hadde begge en stor produksjon av dikt og vers, revyviser og andre viser. Dette rike visematerialet har sønnene tatt tak i, lagd nye arrangementer og satt melodier til. Neste fredag vil det bli rikelig anledning til å høre om visene, og selvsagt visene selv.

Ekstra tonefølge
I tillegg til søskenbarnduoen, som trakterer både gitar og fløyte, vil det bli et musikalsk bidrag fra Herman Werner Gautefald og Lisa Haugeland på fele, og muligens også andre instrumenter.
Konserten vil bli delt opp i to avdelinger, med ei god matpause imellom. Det blir som vanlig kaffe og kaker, salg av lodder og trekning på gevinster.

Sjelden mulighet
Mange gleder seg til å få høre, men også få et gjenhør med mange av de stemningsfulle, lune og humoristiske visene til Høidalen og Skoglund. Fredag 25. oktober blir det mulighet i de gamle skolestuene på Lia i Fjellgårdane.