Iver Kleive (t.v.) og Sigmund Groven, begge telemarkinger fra henholdsvis Skien og Heddal, spilte på orgel/piano og munnspillspill under torsdagens fullsatte konsert i Tørdal kyrkje, her flankert av Marit Kolloen (t.v.) og leder av Tørdal menighetsråd, Åse Hamre, som også takket musikerne med både blomster og ord for en fantastisk konsert­opplevelse.
Iver Kleive (t.v.) og Sigmund Groven, begge telemarkinger fra henholdsvis Skien og Heddal, spilte på orgel/piano og munnspillspill under torsdagens fullsatte konsert i Tørdal kyrkje, her flankert av Marit Kolloen (t.v.) og leder av Tørdal menighetsråd, Åse Hamre, som også takket musikerne med både blomster og ord for en fantastisk konsert­opplevelse. FOTO: Kjell Peder HaugeneBilde 1 av 3

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

Fullsatt for Groven og Kleive