Tirsdag 14 januar kl 1600 arrangerer disse tøffe damene fakkeltog fra stasjonen og opp til kommuneshuset. Vi oppfordrer politikerne i Drangedal til å stille, sier Annbjørg Ellefskås. Bilde: Annbjørg Ellefskås, Kathrine Gautefald, Ingvild Marie Kåsa Grana, Melina Vindfjell, Wenche Næs, Elisabeth Pedersen, Eileen Johnsen og Gro Haustveit. Foto: Jan Magne K. Stensrud
Tirsdag 14 januar kl 1600 arrangerer disse tøffe damene fakkeltog fra stasjonen og opp til kommuneshuset. Vi oppfordrer politikerne i Drangedal til å stille, sier Annbjørg Ellefskås. Bilde: Annbjørg Ellefskås, Kathrine Gautefald, Ingvild Marie Kåsa Grana, Melina Vindfjell, Wenche Næs, Elisabeth Pedersen, Eileen Johnsen og Gro Haustveit. Foto: Jan Magne K. Stensrud

Fakkeltog i protest mot flytting

–Vi er lojale mot de demente på Lauvåsen