Helselagene i bygda har samlet inn penger til gode formål i mange år. I høst la Singusdal helselag ned sin aktivitet etter mange år, og ga lagets gjenværende penger til Drangedals eneste helselag; Prestestranda. Her er mottaker av en del av pengene; Trine Østenå (t.v.) fra Frivilligsentralen og leder av Prestestranda helselag, Anne Helen Røilid med siste kasserer av Singusdal helselag, Torbjørg Valle, mellom seg.
Helselagene i bygda har samlet inn penger til gode formål i mange år. I høst la Singusdal helselag ned sin aktivitet etter mange år, og ga lagets gjenværende penger til Drangedals eneste helselag; Prestestranda. Her er mottaker av en del av pengene; Trine Østenå (t.v.) fra Frivilligsentralen og leder av Prestestranda helselag, Anne Helen Røilid med siste kasserer av Singusdal helselag, Torbjørg Valle, mellom seg.

Helselaget deler raust