Torun-Anita Hilden Iversen har tatt initiativet til en landsomfattende pengeinnsamling for mobbeofrene i Drangedal. Foto:Privat
Torun-Anita Hilden Iversen har tatt initiativet til en landsomfattende pengeinnsamling for mobbeofrene i Drangedal. Foto:Privat

Torun-Anita starter landsomfattende pengeinnsamling for mobbeofrene i Drangedal

–Uten støtte fra Drangedal kommune til å prøve sakene for retten, sparker de beina under Cecilie Haugen og de andre mobbeoffrene. Dette er horribelt, kommunen bruker økonomi som taktikk, det kan vi ikke sitte stille å se på, sier initiativtaker til pengeinnsamlingen, Torun-Anita Hilden Iversen.

 

–Jeg har fått nok av Drangedal kommunes behandlig av århundrets mobbesak der opplegget er å forverre mobbeofrenes situasjon og bedra dem for deres rettmessige oppreising. Nok er nok,  urett må rettes opp, sier Torun-Anita Hilden Iversen som bor i Gransherrad med har familie i Drangedal.

Spleis: Pengeinnsamling for mobbeofrene i Drangedal

Landsomfattende innsamlingsaksjon
Torun-Anita Hilden Iversen forteller at hun har satt i gang en landsomfattende innsamlingsaksjon for å sikre mobbeofrene den rettssikkerhet Drangedal kommune hindrer ofrene å få.

Her kan du følge med på kronerullingen: Spleis, mobbeofrenes kamp for rettferdighet i Drangedal

Kjempeglad
–Jeg ble kjempeglad da jeg fikk høre at Torun-Anita hadde startet en pengeinnsamling. Jeg tror målet er 100.000 kroner. Det vil bidra til at vi fem som har fått avslag, kan få prøve sakene våre for en domstol, forklarer Cecilie Haugen.

Spleis
Cecilie Haugen opplyser at alle pengene går rett til en klientkonto hos Advokat Vibeke Hein Bæra, øremerket saksomkostninger for mobbeofrene i Drangedal. Spleis er en norsk folkefinanserings­tjeneste som også kalles pengeinnsamling, folkefinansiering, crowdfunding og kronerulling.