Vidar Heldal: Vokal

Erik Damberg: Bass, kor

Erik Norheim: Gitar, kor

Jonas Myklebust Lima: Trommer, kor

Endre Christiansen: Tangenter, kor

Singelen er spilt inn i Juke Joint studio i Notodden med tekniker Halvor Halvorsen, og Damberg Lydstudio, samt mikset av Erik Damberg og mastret hos Propeller Mastering.
Vidar Heldal: Vokal Erik Damberg: Bass, kor Erik Norheim: Gitar, kor Jonas Myklebust Lima: Trommer, kor Endre Christiansen: Tangenter, kor Singelen er spilt inn i Juke Joint studio i Notodden med tekniker Halvor Halvorsen, og Damberg Lydstudio, samt mikset av Erik Damberg og mastret hos Propeller Mastering.

Fengende hverdagspoesi fra Hardhaus

Hardhaus – «Ny Sjans, Ny Vår»

Hardhaus er omtalt som det nye superbandet fra Telemark og består av musikere med lang fartstid i bransjen. De har høstet gode kritikker for livekonserter og opptredener over hele landet, og etter et fantastisk fjorår sparker gutta nå løs med en ny singel. «Ny Sjans, Ny Vår» er en typisk Hardhaus-låt og en slags hybrid – en fengende, drivende og poppa countryrockperle. «Ny Sjans, Ny Vår» slippes 20. mars.

Hardhaus har en egen gave når det kommer til å produsere sterke låter, og viser med denne singelen, som føyer seg elegant inn i rekken med de foregående, at de er et band som virkelig vet å levere. Hardhaus er på denne utgivelsen energisk fra første til siste tone, og ingenting er lagt i mellom. Det er ekte, rått og sårt, men samtidig dansbart, fengende og med en fot et godt stykke inn i popens univers.

Hardhaus

– Temaet i singelen er relaterbart til alle og enhver og er kanskje nokså alvorlig. Men vi ville ikke lage en deppe-låt, vi ville fokusere på hva som kan skje når man tar seg sammen, tar ansvar og ber om tilgivelse. Da vanker det ofte nye sjanser, og det kan man bli danselykkelig av, forteller Damberg.

Noen ganger trenger vi en ny sjanse, om man har gjort noe dumt som man angrer på. Og vi trenger at noen gir oss den sjansen. «Ny Sjans, Ny Vår» forteller historien om han som ber om en ny mulighet til å vise at han er glad i henne.

– Historien bak låta er at gitarist Erik Norheim lekte seg rundt med en gitar-melodi inspirert av moderne amerikansk country-pop. Jakten på den gode melodien har hele tiden vært i fokus under arbeidet med denne låta, avslutter Heldal.

Siden starten sommeren 2017 har Hardhaus rukket å slippe et kritikerrost album og syv singler, selge ut konserter land og strand, og pådra seg et solid rykte som en garantist for energi-fylte konserter med stor spilleglede. I april kommer det andre albumet fra hardhausene fra Telemark, så det er bare å glede seg.

«Ny Sjans, Ny Vår» er hverdagspoesi fra Hardhaus i en nydelig innpakning. Nå kommer våren, og det er på tide å dele ut noen nye sjanser.