Illustrasjon. Gjensidige.

Korona fører til færre bilbulker

Gjensidige registrerte 40 prosent færre bilskader i forrige uke sammenlignet med de to foregående ukene.– All aktivitet er lammet i disse tider, men at bilskadetallene skulle gå så mye ned var overraskende, sier kommunikasjonssjef Bjarne Rysstad i Gjensidige i en pressemelding.

Selskapet registrerte i forrige uke nærmere 800 saker. Til sammenligning var gjennomsnittet 1 350 i de to foregående ukene.

– På skadesenteret, som nå stort sett drives fra hjemmekontor, merker de dette tydelig. Det er færre telefoner, færre spørsmål i ulike kanaler, og færre skademeldinger, sier Rysstad.
Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3 700 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Driftsinntektene var 28 milliarder kroner i 2019, mens sum eiendeler utgjorde 112 milliarder kroner.