Ordfører Tor Peder Lohne. Arkivfoto
Ordfører Tor Peder Lohne. Arkivfoto

Torsdag 19. mars kl 17

Koronavirus: Siste nytt fra kommunens beredskapsledelse

Torsdag 19.03.2020 kl. 16

Det er fortsatt ikke påvist smitte av Covid-19 i Drangedal. Så langt har 25 personer blitt testa i Drangedal. Det kommer stadig endringer i hvem som skal testes og kommunen følger myndighetenes anbefalinger på dette.

Beredskapsledelsen har satt i gang tiltak i alle sektorer og er godt forberedt om vi får det første smittetilfellet i Drangedal. Vi prioriterer å beskytte de sårbare gruppene og har derfor iverksatt en rekke tiltak i tråd med myndighetenes anbefalinger.

Vi vurderer og treffer fortløpende nye tiltak for å redusere smittespredning og for å holde de kritiske samfunnsfunksjonene oppegående over tid.

Fra næringslivet meldes det om permiteringer og nedgang i oppdrag. Næringssjefen og Næringsforeningen tar gjerne imot henvendelser dersom du trenger å snakke med noen om situasjonen i nettopp din bedrift.