Illustrasjon. Drangedalsposten
Illustrasjon. Drangedalsposten

Koronavirus: Informasjon fra kommunen

Status torsdag 26. mars kl. 16

Det er fortsatt ikke påvist smitte av covid-19 i Drangedal

Beredskapsledelsen møtes daglig og det er satt i gang tiltak i alle sektorer. Alle sektorer drifter normalt og helse og velferd har satt i gang nødvendige tiltak for å være forberedt om det skulle bli oppdaget smitte av covid-19 i Drangedal.

NAV Drangedal har redusert sine åpningstider for å hindre smitte. For å komme i kontakt med nav anbefaler de www.nav.no Her finner du nyttig informasjon og veiledning for hvordan du skal gå frem hvis du nå er permittert og skal søke dagpenger. Her kan du også skrive til NAV enten via Ditt Nav eller din digitale aktivitetsplan.

Er du arbeidsgiver eller arbeidstaker og har behov for kontakt med en veileder hos Nav i forbindelse med permittering eller annet ring 948 33 490 eller 988 32 442

For informasjon om økonomisk sosialhjelp ring 412 04 976.

Vi oppfordrer alle til å lytte til myndighetenes råd, ha god hånd og hostehygiene og ta vare på hverandre ved å holde avstand.