Ekteparet Aruna og Rajendra Prasad Shukla passerte Drangedal tirsdag ettermiddag. Herfra gikk turen videre til Nome før de svinger sørover mot Grenland og agderkommunene. Da de ankom Drangedal hadde de tilbakelagt 5300 kilometer. 
–Noen dager sykler vi 5 mil, andre dager opp mot 8-9 sier Rajendra Prasad. Han forteller at de bor på hytter og noen ganger tar de inn på hotell. De er begge vegetarianere. Maten kjøper de i lokale butikker. Av og til er de innom en bensinstasjon og kjøper seg en pommes frites og litt sjokolade. Foto: Jan Magne  K. Stensrud
Ekteparet Aruna og Rajendra Prasad Shukla passerte Drangedal tirsdag ettermiddag. Herfra gikk turen videre til Nome før de svinger sørover mot Grenland og agderkommunene. Da de ankom Drangedal hadde de tilbakelagt 5300 kilometer. –Noen dager sykler vi 5 mil, andre dager opp mot 8-9 sier Rajendra Prasad. Han forteller at de bor på hytter og noen ganger tar de inn på hotell. De er begge vegetarianere. Maten kjøper de i lokale butikker. Av og til er de innom en bensinstasjon og kjøper seg en pommes frites og litt sjokolade. Foto: Jan Magne K. Stensrud

Fra Calcutta til Norge