På trappa til de gamle banklokalene i Strandgata klippet ordfører Lohne foretok snora og dermed den offisielle åpningen av Rettprofilering. På trappa står de ansatte, Renate Robertsen, Joraand Stavåsen og Helga Wiik. Alle foto: Knut G. Bjerva.
På trappa til de gamle banklokalene i Strandgata klippet ordfører Lohne foretok snora og dermed den offisielle åpningen av Rettprofilering. På trappa står de ansatte, Renate Robertsen, Joraand Stavåsen og Helga Wiik. Alle foto: Knut G. Bjerva.Bilde 1 av 7

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

For å se disse bildene må du ha et abonnement.

–Med dette erklærer jeg Rettprofilering for åpnet