Fra politiloggen: 20.000 kroner i bot for brukstyveri og trusler mot politiet

Tyveri
6. juli klokka 1500 fikk politiet melding om tyveri fra et hus i Rallarveien.
Tyvene fikk blandt annet med seg en batteridreven drill og vinklesliper. Tyveriet er anmeldt.

Brann i campingvogn
7. juli fikk politiet melding om brann i en campingvogn. Adressen er ikke oppgitt. Det er ikke meldt om personskade.

Innbrudd i fritidsbolig
15. juli fikk politiet medling om innbrudd i en fritidsbolig i Søstrandsveien. Det er usikkerhet knyttet til hva som eventuelt er stjålet.

Innbrudd i bedrift
26. juli ble det meldt om innbrudd i kontorlokaler i Tørdal. Politiet melder at noen nøkler er borte. Utover det er det usikkert hva som eventuelt er stjålet.

Stjålet traktor
27.juli fikk politiet melding om en stjålet traktor på Gautefall. En tidligere politimann etterforsket saken og fant annet tyvegods sammen med traktoren.

Forelegg:
En kvinne fra Drangedal, født 1982, er ilagt en bot på 12.000 kroner for kjøring uten gyldig førerkort, kjøring av bil uten forsikring og kjøring av bil som ikke er registrert.

En mann fra Drangedal, født 1975, er bøtlagt med 8.000 kroner for kjøring av bil uten gyldig kjennetegn og for å kjøre bil uten gyldig førerkort.

En mann fra Drangedal, født 1989, er ilagt en bot på 20.000 kroner for brukstyveri og trusler mot politiet. Forelegget gjelder også for å ha kjørt bil som ikke er registrert.

En mann fra Drangedal, født 1988, er ilagt en bot på 20.000 kroner for oppbevaring av narkotika, kjøring av bil uten gyldig førerkort og for å ha kjørt en bil uten lovlige skilter.