Imponerte: 14 år gamle William Mobekk Skoglund(t.v.) og fylkesmester Jostein Nesland imponerte begge med god skyting under årets fylkesmesterskap i jegertrap i Sannidal. Foto: Lennart Skoglund

Jostein Nesland fylkesmester i Jegertrap

Jostein Nesland forsvarte tittelen fra fjorårets fylkesmesterskap i jegertrap i Drangedal, da han gikk til topps under årets mesterskap i Sannidal på lørdag.

Jostein Nesland åpna med 24 treff i første runde, og plussa på med 25 treff i runde to. Dermed var finaleplassen klar, og her noterte Jostein seg for ei ny 25-runde og 74 treff totalt. Det var det ingen andre som klarte å straffe, dermed kunne Jostein Nesland innkassere sitt femte fylkesmesterskap i denne grenen innen leirdueskyting. Jostein vant nemlig i Kroken i 2008, Sannidal 2010, Sannidal 2017, Drangedal 2019 og Sannidal 2020.
Nærmest kom Torstein Sørdalen, Sannidal, Ole Johnny Oterholt, Skien, Øyvind Syvertsen, Nome og Joakim Hellermyr, Levangsheia, alle med 73 treff. Etter omskyting gikk sølvet til Sørdalen og bronsemedalja til Oterholt.
Gode juniorer:
Gledelig var det at seks juniorer stilte opp i årets mesterskap, og fire av disse var fra Kroken.
Så her har øvrige foreninger i Telemark en jobb å gjøre for å rekruttere flere skyttere til sporten. Men de juniorene som stilte opp imponerte med god skyting. 14 år gamle William Mobekk Skoglund satte ny pers med 25 treff i første runde, og plussa på med 23 treff i runde to. Dermed var han klar for finale, og her noterte han seg for 21 treff som holdt til en soleklar seier i yngste klasse(D1). I D2 gikk Mathias Hagane Johnsen til topps med seriene 24, 23, 23. I klasse E2 gikk Olav Løvåsdal til topps med seriene 23, 24, 22, mens Ann Helene Haugen vant klasse F med to ganger 15 treff.