Olav og Balder var nok ungenes favoritt på julemarkedet i år også. Foto: Nils J. Sætre

Julemarked med knallsuksess!

Julemarkedet på bygdetunet som ble avviklet i dag ble en knallsuksess. Massevis av boder med litt av hvert av juleting og julegaver, og ikke minst god gammeldags julestemning.

 

 

 

To av dem som bidro sterkt til det var Olav Lia og hesten hans Balder. De gikk runde på runde med barn som fikk kjøre i ”hestevogna” til Olav. Balder er en usedvanlig rolig hest som ikke gjør unødvendige sprell i en folkemasse, eller med mange unger i vogna.

-Det er jo et stort ansvar med transport av unger i ett i bortimot to timer med en hestevogn. Men alt gikk bra og Balder var sliten da dagen var omme, forteller Olav Lia. Og Olav og Balder var nok ungenes favoritt på julemarkedet, og sannelig så det ikke ut til at Balder også trivdes med ungene han dro på.

Oppslutningen om julemarkedet var meget god og Åge Vrålstad i arrangementskomiteen opplyste til Drangedalsposten at det var ca 500 mennesker til stede på bygdetunet. Folk i bodene, som Drangedalsposten snakket, med fortalte om godt salg. Markedet startet klokka 12.00 og da Messingen startet med å spille kjente og kjære juletoner, var også julestemningen der hos små og store.

Mer i torsdagsavisa

Nils J. Sætre