Arbeidslivsmesse i hallen

Arbeidslivs messa er et samarbeid mellom Drangedal Næringsforening og skolen. Mange bedrifter og ansatte i kommunen stilte villig opp for å vise frem yrkene sine. Elevene fikk gå rundt til de forskjellige standene som stod rundt i hallen.

Onsdag i forrige uke var det arbeidslivs messe i hallen for 10 klasse ved Drangedal 10 årige skole.

Kommunen
Drangedal kommune var representert ved folk fra forskjellige yrker.



Noen av lærlingene i kommunen var også tilstede, dette var Silje Nesland og Emma Wennersten, de fortalte om hvordan det er å være lærling, og hvordan det er å jobbe i kommunen.
Kjøkkensjef for Drangedal kommunalekjøkken, Sissel Stigen var veldig populær blant elevene, hun serverte tomatsuppe og pannekaker, elevene fikk smake og snakke om hvordan det er å være kokk.

 

Klosser

 



SFO var også representeter, her fikk elevene høre om hva de driver med på SFO og de fikk også lov å prøve å bygge så høyt tårn som mulig med treklosser.

 

 

Fornøyd

Det virker som elevene var veldig fornøyd med arbeidslivsmessa. Messa fungerte veldig bra, det har aldri før vært representert så mange bedrifter på arbeidslivsmessa før. Bedriftene som var til stede var fornøyde og de fikk mange spørsmål fra nysgjerrige ungdommer

Vebjørn Stigen Helland

Artikkelen fortsetter under annonsen.