Vestfold og Telemark Arbeiderparti: Trond Jarle Roalstad fra Drangedal står som nr 11 på lista.

Kampklar og sterk nyvalgt liste for valgkrets Telemark

Et heldigitalt nominasjonsmøte har valgt kandidater til stortingslista til Arbeiderpartiet for valgkrets Telemark. Terje Aasland og Lene Vågslid får begge fornyet tillit og topper lista. Med på laget har de Jone Blikra som tredjekandidat og Tone Berge Hansen som fjerdekandidat. Trond Jarle Roalstad fra Drangedal Ap står på 11. plass.

–Jeg syns det er hyggelig og en tillitserklæring. Positivt at Drangedal Ap har en representant på lista. Det skal mye til før jeg blir valgt inn, men jeg skal jobbe aktivt for at flest mulig kommer seg inn på Stortinget, sier Roalstad.

-Jeg gleder meg stort til valgkamp. Vi trenger en ny retning og nye muligheter for Telemark. Forskjellene må reduseres, helt vanlige folk må høres og Telemarks fantastiske muligheter må brukes, sier Aasland i en pressemelding. Dersom Ap kommer i regjering er sannsynligheten stor for at en eller to av toppkandidatene på lista får ministerpost.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Arbeiderpartiets toppkandidater: Terje Aasland og Lene Vågslid får begge fornyet tillit og topper lista.

-Jeg gleder meg stort til å kjempe for en ny regjering som igjen setter Telemark på kartet sammen med dette sterke laget! Vi skal kjempe for mest mulig oppslutning til en Arbeiderparti-ledet regjering som vil føre en forsterket politikk for både by og land. Til kamp mot regjeringens privatiseringsiver, mot en borgerlig politikk som skaper økte forskjeller i samfunnet vårt og ikke minst for en forsterket distriktspolitikk, sier Vågslid i samme pressemelding.

Tidligere ordfører fra Kragerø Jone Blikra gleder seg også til å starte valgkampen med et supert team fra Telemark.

På Kampplass

–Jeg står på det vi kaller kampplass, sier mannen på tredjeplass, tidligere ordfører i Kragerø, Jone Blikra. Ap i Telemark har pleid å ha tre på Stortinget, i denne perioden bare to, Terje Aasland og Lene Vågslid. Jeg er opptatt av et seriøst arbeidsliv, spesielt i den situasjonen norsk arbeidsliv er i nå, med mye usikkerhet. Telemark og Norge trenger en regjering som ser alle og som behandler arbeidsfolk med respekt, sier Blikra.

Jone Blikra på kampplass: Tidligere ordfører fra Kragerø Jone Blikra gleder seg også til å starte valgkampen med et supert team fra Telemark.

Arbeiderpartiets kandidater til Stortingsvalget 2021 - valgkrets Telemark:

1. Terje Aasland

2. Lene Vågslid

3. Jone Blikra

4. Tone Berge Hansen

5. Bengt Halvard Odden

Artikkelen fortsetter under annonsen.

6. Elisabeth Holien

7. Fredrik Sørlie

8. Kathrine Haatvedt

9. Nikolai Sti Ravlum

10. Hedda Foss Five

11. Trond Jarle Roalstad

12. Gry Fuglestveit