NM på Lygna: Synne Håstul Flom og Andrine Håstul Flom under NM på Lygna sist lørdag.

Flott innsats av Andrine Håstul Flom på NM sprinten på Lygna sist lørdag.

Med 10 blanke treff og god fart i sporet gikk hun inn til en meget solid 7. plass i en sterk klasse 20-22 med 41 utøvere på startstreken, og hun er godt fornøyd med helgen.

Synne Håstul Flom fulgte opp med en fin 23. plass etter 9 treff.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

På søndagens normal distanse ble det litt lenger ned på lista med 16. plass for Andrine etter 15 treff og 25 plass for Synne etter 16 treff. Greie plasseringer det også da dette tross alt var første nasjonale konkurranse for disse to denne sesongen.

Kristina Bergmann sier hun egentlig stilte til start lørdag uten særlige forventninger da kroppen var prega av en tung periode både fysisk og mentalt, hun har kort sagt gått på en treningssmell i denne korona tiden! Kun en treff på ligg gjorde ikke løpet bedre. Stå skytinga var bra, og til slutt endte hun på 33. plass. Hun får ikke konkurere mere denne sesongen, og fokuserer nå på full “re-start” og satsing inn mot en ny sesong som da blir 1. års senior. Av praktiske årsaker søker hun også nytt team til neste sesong.

Ida Emilie Herfoss ser ut til å ha bitt seg fast på 12. plasser denne sesongen, det ble to til denne helga også etter 8 treff lørdag og 17 treff søndag.

NM uka for seniorer i Granåsen i Trondheim 25. - 28. mars ble nå i skrivende stund avlyst på grunn av koronasituasjonen i regionen. NSSF vurderer nå ulike altrenativer for mesterskapet.

P.T.