Hengelås: Døren var låst med en hengelås, denne har blitt revet ut av veggen.

Innbrudd på Sandvann

Det har igjen vært innbrudd på Kroken idrettslags sitt anlegg på Sandvann. Denne gangen har det blitt brutt opp en dør inn til pumpehuset, her står pumpen som brukes til vanningsanlegget på fotballbanen. Det er et bygg som ikke er i bruk på vinteren, så det er heller ikke daglig tilsyn.

Innbruddet har skjedd mellom onsdag 24 mars og 5. mars da innbruddet ble oppdaget. Døren inn til pumpehuset er låst med en stor hengelås, denne har blitt revet ut av veggen og det har bare vært for de som har utført innbruddet å gå rett inn.

Tung: Pumpen er skrudd løs og det vært forsøkt å løfte den ut.

Klippet ledningene

Inne i pumpehuset har sikringene til pumpen og varmen blitt avslått og all elektronikk til pumpa er stjålet, og de har skrudd løs pumpa. Ledninger er klippet rett av og det har vært forsøkt å flytte på selve pumpemotoren, den veier rundt 150-200 kilo og er ikke lett å få flyttet med seg. På veggen hang selve hjernen til pumpen, denne er også stjålet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Trasig at vi blir utsatt for hærverk

Leder i Kroken idrettslag Sissel Stigen syns det er trasig at de blir utsatt for innbrudd igjen, pumpen som har blitt utsatt for tyveri og hærverk var en stor investering for idrettslaget. Det at pumpen er ødelagt kan føre til at fotballbanen ikke blir vannet så mye som den skal i løpet av våren og som igjen kan føre til at man ikke kan bruke fotballbanen.

Innbruddet og hærverket har blitt anmeldt til politiet.