Fotokonkurranse og utstilling: Fotokonkurranse: Arrangørene av konkurransen og den påfølgende fotoutstillingen: Anita Mjelland, Johnny Stene, Inger Anne Heldal, Kjetil Helland og Gunnar Tørnes. Åge Magnar Vrålstad var ikke tilstede. Koronatiltak ble gjennomført og fotograferingen gikk derfor fort. Takk til Jakob for hjelpen!

Foto på bygdetunet

Drangedal bygdetun inviterer til en fotokonkurranse som skal munne ut i en fotoutstilling på bygdetunet til sommeren. Temaet er Refleksjon. Bildene må være tatt i Drangedal.

Det er prosjektleder Johnny Stene som har invitert med seg fotointeresserte og Drangedalsposten til å arrangere fotokonkurransen. Det er et spennende lag han har fått med seg: en fotokyndig prest, fotohistoriefortellende pensjonist og en prisvinnende filmskaper - alle bosatt i Drangedal. Gruppen samlet seg for første gang mandag og mer utfyllende informasjon kommer i neste utgave av Drangedalsposten. Temaet er altså Refleksjon, så da er det bare å sette kreativiteten i sving og tenke over om hva det kan bety i et fotografi.

- Det har aldri vært tatt så mange bilder som i dag, sier Stene, og er spent på hvor mange som vil delta med sitt beste bilde som fanger temaet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.