LEDERKVARTETT: Her ser vi Kjosen Ils lederkvartett etter ekstraordinært årsmøte forleden. Fra venstre Kai Roar Melås, leder, Asbjørn Håstul, nestleder, Mari Melås, kasserer og Knut Olav Ettestad, sekretær.

Ekstraordinært årsmøte: Kai Roar Melås fortsatt leder i Kjosen IL

Kjosen IL hadde forleden ekstraordinært årsmøte. Dette på bakgrunn av at det ordinære årsmøtet tidligere i vår ikke hadde nok fremmøte til å være gyldig. Denne gangen var oppmøtet betydelig bedre og årsmøtet kunne avvikes i en optimistisk tone da Kai Roar Melås erklærte at han var villig til å ta to nye år som leder.

Det var Kai Roar Melås som ble valg til dirigent for møtet og Knut Olav Ettestad til sekretær.

De vanlige årsmøte formalitetene ble så godkjent. Årsberetningen fra Kjosen IL ble opplest og enstemmig godkjent. Aktiviteten i korona-året har naturligvis vært mer laber med stillstand for breddeidretten. Omsetningen for idrettslaget falt med 200 000 kroner .

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Støttegruppa

I Årsberetningen heter det blant annet det er viktig for idrettslaget å skaffe nok penger slik at virksomheten for barn og unge kan gå rundt. Her nevnes støttegruppa for klubbhuset Åsheim som fortsetter sitt gode arbeid for å skaffe penger til en stadig oppgradering av klubbhuset. Her er det snakk om ti tusener av kroner man har samlet inn.

Her ble Facebook-lotteriet berømmet for et smart tiltak som gav overraskende rask og god respons.

Regnskap og budsjett ble vedtatt uten merknader.

Skigruppa har også hatt trange tider både på grunn av koronaen og til dels lite snø (fjoråret)

Takk for god støtte

Drangedalsbankens økonomiske støtte til idrettslaget er man naturlig nok også meget takknemlige og glade for.

Uten å nevne navn vil styret takke alle andre som støttet laget med økonomiske midler i året som gikk, Kjosen IL vil også takke Idrettsrådet for godt samarbeid.

Kjosen IL vil også takke alle som mer eller mindre frivillig og uten vederlag har gjort en innsats i ulike verv, på dugnader, arrangementer og lignende

Valgene fikk følgende utfall: Leder Kai Roar Melås, gjenvalg, nestleder Asbjørn Håstul, sekretær Knut Olav Ettestad, kasserer Mari Melås, styremedlemmer Kristine Reiten Oterkjær og Ole Mattis Tørnes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det var litt diskusjon om treningsavgifter der spørsmålet var å høyne disse eller beholde dem på dagens nivå. Her ble det enighet om at styret skal ta stilling til dette.