Hovedutvalgsmøte: Hovedutvalg for plan, teknikk, næring og miljø gjennomførte ekstraordinært møte 13. juli for å behandle detaljreguleringsplanen for Varpet.

Varpet ble enstemmig vedtatt

Detaljreguleringsplanen for Varpet ble enstemmig vedtatt i ekstraordinært hovedutvalgsmøte tirsdag 13. juli.

Hovedutvalg for plan, teknikk, næring og miljø gjennomførte et ekstraordinært møte tirsdag 13. juli for sluttbehandling av detaljreguleringsplan for Varpet. Formålet med detaljreguleringsplanen er å legge til rette for etablering av industri/datasenterindustri i form av datasenter.

I møtet tok Jan Terje Dahle og uttrykte at den endringen som er foreslått tatt inn om at til ubebygde områder berørt av terrenginngrep skal det beplantes med ny vegetasjon for å redusere fjernvirkning av tiltaket, er fornuftig. Liker at det er tatt med i forhold til de innspilla som er kommet inn i høringen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ingen andre tok ordet til saken. Kommunedirektørens innstilling enstemmig vedtatt.

Vedtaket lyder da som følger:

«Med hjemmel i plan- og bygningsloven § 12-12 vedtas forslag til Detaljreguleringsplan for Varpet (planid20200001) med plankart, planbeskrivelse og bestemmelser med følgende endringer i bestemmelsene: Punkt 2.1 1) tredje siste setning endres til: Til ubebygde områder berørt av terrenginngrep skal det beplantes med ny vegetasjon for å redusere fjernvirkning av tiltaket».