Fikk Norges Vel-medalje:

Hilde med 40 år på samme arbeidsplass

medlaje: BLOMSTER: Øystein Rugtvedt overrakte denne blomsteranretningen som takk for 40 års innsats i bilrutene.

Torsdag ble det litt ekstra oppmerksomhet da ordfører Stina A. Sætre dukket opp i matpausen til Drangedal Bilruter. Hun delte ut diplom og medalje fra Norges Vel til Hilde Laila Kåsa Tveit for lang og tro tjeneste. Og 40 år hos samme arbeidsgiver lar seg så absolutt høre.

Medaljen for lang og tro tjeneste er en anerkjennelse til arbeidstakere med minst 25 år hos samme arbeidsgiver. Den er en unik, tradisjonsrik påskjønnelse som bedriften kan benytte for erfaring og stabilitet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Tidligere disponent i Drangedal Bilruter, Bernt Dahle, holdt en morsom og fin tale for Hilde, som nok ble temmelig perpleks da hun skjønte at hun fikk den fine utmerkelsen. Men så er det vel ikke så mange som har jobbet 40 år for den samme arbeidsgiver.

Ordfører Stina Sætre understreket da også viktigheten av de egenskaper slike som Hilde har, som vier nesten hele sitt yrkesaktive liv til en bedrift.

Hilde sa i en samtale med Drangedalsposten at hun hadde stortrives med jobben i bilrutene, der hun ifølge Dahle ikke bare var en dyktig kontormedarbeider, men alt det andre hun hadde kontroll over, og hennes sosiale fremtoning der smilet aldri er langt unna.

Pendling på vinterføre

-Jeg bodde en del år i Treungen og pendlet til arbeidsplassen i Drangedal. Det kunne være så som så på glatte vinterveier, men jeg hadde nok ikke forlatt arbeidsplassen min i Drangedal om jeg hadde fått en jobb i Treungen,

-Jeg synes at jeg har hatt en veldig god arbeidsplass, sa en glad jente.

-Det hører også med til historien at dagens leder av Drangedal Bilruter, Øystein Rugtveit ,overrakte en fin blomsteroppsats til ”medaljevinneren”