Oslo Ess: Et av Norges beste liveband opptrer i Tokestua 23. oktober.

Variert høstprogram i Tokestua

Det er noe for enhver smak i Tokestuas høstprogram, alt fra rockekonserter til mer rolige sangkvelder, foredrag og storfilmer. Ole-Kristian Honerud, daglig leder ved Tokestua kino og kultursal, er også i gang med å planlegge vårens program.

– Programmet denne høsten ligger for det meste ute på www.tokestua.no, mens noen flere arrangementer blir lagt ut for billettsalg snart. I tillegg til kulturarrangementer i egenregi leier vi også ut kultursalen til lokale lag og foreninger og andre som ønsker å arrangere noe, sier Honerud.

Full fres med Oslo Ess

– Med gjenåpningen av landet så kan vi kjøre full fres og ståkonsert med Oslo Ess 23. oktober. Dette har vi gleda oss til lenge, sier Honerud. Oslo Ess er et av landets beste- og mest energiske live band, så at de passer til å skape en ordentlig markering av at «dvalen er over» er det ingen tvil om.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Stillhouse med Unni Wilhelmsen

– Før den tid så byr vi på en musikalsk opplevelse 1. oktober med prosjektet «Stillhouse» hvor Steinar Raknes, som er et unikum på kontrabass, har fått med seg Unni Wilhelmsen. Sammen skaper de herlige harmonier og spennende musikalske krumspring, sier Honerud, som håper mange tar turen til Tokestua i morgen kveld. Det blir kafebord med servering og plass til 130, fortsetter Honerud.

Konsert i morgen: Unni Wilhelmsen og Steinar Raknes har konsert i Tokestua fredag 1. oktober.

Ny James Bond-film

– Mange har ventet på «James Bond – No time to die» siden den skulle hatt premiere for over ett år siden. Vi har første visning på den i Tokestua 10. oktober, sier Honerud.

Sangkvelder

– Det blir flere kvelder med sang og musikk i Tokestua i høst. Etter morgendagens konsert er det allerede dagen etterpå ny mulighet til musikkopplevelser i Tokestua. Førstkommende lørdag arrangerer Kjosen misjonsforening sangkveld i Tokestua med Cilla Hector, Kirsten og Ole Andre Eliassen med musikere, familien Tveten og Tom Oseberg. I november arrangerer Betania Tørdal og Fjellstad Bedehus konsert med gruppa Vitnesbyrd, sier Honerud, som anbefaler hjemmesida til Tokestua for mer informasjon om arrangementer i høst.

Flere konserter, teater og idrettshistorie

Honerud kan også fortelle at d'Draup vil holde et par julekonserter, der dato vil bli nærmere annonsert.

I november blir det endelig show med gjenhør med gamle Creedence CR-låter- Creedencemania, som tidligere måtte utsettes.

I november viser Teater Avvik barneforestillingen «Knuff og Klem», der barn og modige voksne får oppleve en morsom forestilling om to pirater spilt av Henrik Berg Larsen og Tobias Vik.

Drangedal bibliotek er i år utpekt til å være et av fem satelittarrangement i Vestfold og Telemark under Kimen litteraturfestival i Larvik. Dette er et gratisarrangement som skal holdes i Tokestua kultursal 11. november, der den engasjerte forfatteren og historikeren Thor Gotaas skal holde foredrag om langrennsbragder gjennom historien.

- I samarbeid med biblioteket vil det snart komme mer informasjon om dette arrangementet, sier Honerud.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Planer for våren i Tokestua

Honerud kan fortelle at planlegging av arrangementer i vårhalvåret er i gang. - Til våren vil vi veldig gjerne samles til VårJam igjen – det er for lenge siden – og noe vi har savna. Og vi kan røpe at vi har booket et ganske heftig rockeband for konsert i mars. Mer om dette kommer senere, avslutter daglig leder i Tokestua.