Fortau: Dette nye fortauet forbi Herredshuset er slik disse folka ber om, gjerne flere steder i sentrum. De gamle fortauene er høye og vanskelige å både komme inn på og av, sier Egil Bjørnsen, Rut Ingerid Palerud, Hillary Omnes. Ordfører Stina A. Sætre noterer seg ønskene fra «fortauskjørerne».

-Vi vil ikke fremstå som en gjeng som kun vil klage

Rut Ingerid Palerud, Hillary Omtveit,og Egil Bjørnsen troppet opp med «kjøretøyene» sine i møte med ordfører Stina A. Sætre. Temaet var fortauene rundt om i sentrum og ikke alle av disse er enkle å komme inn på, eller av.

Derfor møtte de ordføreren ved det splitter nye fortauet forbi herredshuset. Her er det ingen høy kant, men grensa for bilistene er ent tykk hvit strek. Hit, men ikke lenger ! Trioen er veldig fornøyd med fortausløsningen her.

Nå lurer de på om det ikke går an å bygge en del av disse fortauene ned litt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Slike elektriske kjøretøy som vi har her har økt kraftig de seinere årene. Enkelte steder er fortauene ekstra høye og hvis man kommer utenfor fortauskantene med de små hjulene kan man for velte hele greia.

-Derfor lurte vi på om kommunen kunne gjøre en innsats her for trafikksikkerhetens skyld. Vi tror at det ville bli langt mer hensiktsmessig med lavere fortau, ja gjerne som det nye ved kommunehuset. Vi ønsker ikke å fremstå som en gjeng som bare klager, men håper på en god dialog med kommunen, sier de.