Flytter hit: Petra’s Reha ønsker mer plass til å kunne ha gruppetrening og søker derfor om å flytte tjenestetilbudet fra Strandgata 7 (Bosvik-/NAV-bygget) til Strandgata 4, mellom Samvirkelaget og Planhuset.

Petra vil flytte

Petra’s Reha AS ønsker å flytte fra lokalene i Strandgata 7 (Bosvik-/NAV-bygget) til nye lokaler i Strandgata 4 (tidligere Martin Lia, Drangedal elektriske m.m.) og har søkt sektor for helse og velferd i kommunen om tillatelse.

– Tilbudene i det nye lokalet vil være individuell fysioterapi, håndterapi, elektroterapi og ultralyd, klassisk massasje, medisinsk akupunktur, manuell lymfedrenasje, bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling, slyngeterapi, traksjonsbehandling, arrvevsbehandling med silikon, balanse- og styrketrening, infrarød lys, kuldeapplikasjon, fascieteknikk, speilterapi, flossing, behandling med kinesiotape og kopping.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Dette er det samme tilbudet som pasientene får i dag på nåværende institutt, opplyser Petra Vogel.

– Nye muligheter som lokalene i Strandgata 4 gir, vil for eksempel være gruppetrening i små grupper. Dette er ikke mulig i nåværende lokaler. Jeg planlegger også å utvide virksomheten til små grupper med trening på kveldstid, noe jeg mener vil styrke helsetilbudet i kommunen, begrunner Petra Vogel søknaden med. (kph)