Bruktmarked: Det var god stemning blant utstillere og besøkende på bygdetunet. I front f.v. Hans Fredrik Dale, Tone Anni Dale og Miriam Hustuft, som besøker salgsboden til Linda Haugland.

Populært bruktmarked på bygdetunet

Det var rundt 30 utstillere på plass på Drangedal bygdetun da bruktmarked ble arrangert der for første gang søndag ettermiddag. Det var et variert utvalg av varer som ble tilbudt. Arrangementet var populært, og det kan være marked for å gjenta suksessen, mener arrangørene.

Bruktmarked: Mye spennende å finne, synes f.v. Ann Kristin Haugland og Linda Nesland.
Bygdetunet butikk og kafé: Bak disken f.v. Synnøve Bakken fra Drangedal bygdehage og Veren Saave fra Drangedal frivilligsentral.
Stilte ut sammen: Bjørn Hansen og Siriporn Haugen hadde felles stand på bygdetunet.
Bruktmarked: Alexander Kleiv Hanto var fornøyd utstiller på bruktmarkedet.
Ung utstiller: Engla Haugland (12) var blant de yngste utstillerne på bruktmarkedet.

Det var hyggelig stemning og mange besøkende på bruktmarkedet. Det var et stort mangfold i salgsboder. Kafeene i Rødbygningen og i Nystue var også åpne, med mulighet for å kjøpe noe godt å bite i og noe å varme seg på mellom rundene blant salgsbodene.

De rundt 30 utstillerne solgte alt mulig av både brukt, nytt og hjemmelaget, som møbler, leker, sportsutstyr, håndverk, kunst, bøker, kaker, klær, antikkvarer og mye mer. Her var det mulig å finne skatter og unike produkter til rimelige priser.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Arrangementet var et samarbeid mellom Drangedal bygdetun, Drangedal frivilligsentral og Drangedal bygdehage. Arrangørene er godt fornøyd med avviklinga av bruktmarkedet, og ser for seg at det kan være aktuelt å gjenta suksessen. - Vi ser fram til neste arrangement om en måneds tid, som blir det tradisjonelle julemarkedet, sier Johnny Stene, prosjektleder på Drangedal bygdetun. (ak)