OPPRYKKSLAG: Kroken rykket opp til 6. divisjon fra neste sesong av. En flott prestasjon. Det ble også sølv i OBOS-Cupens finale mot Kragerø: Her ser vi finalelaget til Kroken. Foran fra venstre: Tobias Amundsen, Henrik Solli, Christian Bærstad, Anders Haugen Rønning, Andreas Sundbø Jacobsen, Markus Brødsjø, John Oddvar Ehnebom. Bak fra venstre: Audun Øygarden, Håkon Haugland, Sindre Skoglund, Ole Martin Øygarden, Ørjan Øverland, Sindre Stenger Vala, Simen Rosland, Jon Reidar Haugland, Øyvind Skarelven, Joakim Sandåker, Joakim Solli.

Finale i OBOS-cup: Kragerø nedsablet Kroken

Mange fra Kroken og Kragerø var møtt fram på Sandvann for å se finalekampen mellom finalistene i OBOS-Cupen, Kroken og Kragerø. Pauseresultatet var 3-1 til gjestene fra Kragerø, som imidlertid vant 8-2.

Ettersom det er en divisjonsforskjell på Kroken, 7. divisjon, og Kragerø 6. divisjon, fikk Kroken en ”bonus” på 1 mål og kunne starte kampen med 1-0.

Friske tak

Det ble raskt klart at dette var en kamp som betydde mye for begge lagene, som satte i gang i stort tempo med friske taklinger. Kroken var de mest angrepsvillige i åpningsminuttene og skapte en del sjanser uten at det ble mål av det. I stedet gikk Kragerø i ledelsen etter et flott angrep på høyresiden der Håkon Sander Johnsen avsluttet med et kontant skudd i nettmaskene hos Krokens keeper. Dermed var det 1-1.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Kroken hadde like etter en kjempesjanse, men avslutningen ble for svak. Kragerø var farligere og langt mer effektive foran mål enn Kroken. Et nytt farlig angrep fra Kragerø, denne gangen fra venstresiden der Noah Apelseth fikk en flott løpeball. Han rundet Kroken-forsvarerne og alene med keeper satte han ballen i mål. En fin prestasjon.

Ikke lenge etter kom dagens langskudd fra 30 – 35 meter fra en av Kragerøs midtbanespillere. Skuddet var hardt og føk inn i høyre hjørne for krokenkeeperen. Dermed hadde Kragerø scoret tre mål og ledet 3-1 da omgangen ebbet ut. Stemningen hos publikum på nærmere 150 var nok noe resignert, men tross Kragerø-ledelse hadde Kroken bitt veldig godt fra seg. Det var bare det at målene manglet.

Sprakk fullstendig

Andre omgang var ikke gammel da John Oddvar Ehnebom tråklet seg gjennom kragerøforsvaret og reduserte til 2-3. Jubelen runget på Sandvann stadion og både krokenspillere og publikum øynet en mulighet for at Kroken kanskje kunne snu kampen.

Men dessverre for krokongane så scoret gjestene rask 4-2 og da gikk piffen fullstendig ut av Krokenlaget, som måtte konstatere et de ene målet etter det andre rant inn på Krokens keeper. Det stoppet ikke før Kragerø hadde scoret 8 ganger og vant en meget overbevisende seier.

Kroken hang godt med i første del av kampen og hadde nok sjanser til flere mål enn det ene de fikk, men det ville seg ikke. Kroken har rykket opp i 6. divisjon og har et lag som vi tror vil hevde seg godt i divisjonen kommende sesong.

Etter kampen var en representant for OBOS-Cupen, Anders Ravndal, til stede med utmerkelser til Kragerø og Kroken som fikk henholdsvis ”Gull” og ”Sølv” i denne cupen.

UTMERKELSE: Anders Ravndal fra OBOS delte ut utmerkelser til Kragerø som vinner av cupen, og Kroken som tok en flott andreplass. Her mottar Krokens kaptein Joakim Solli en sølvsak som nok vil gjøre seg i premieskapet.