Halloween på Frivilligsentralen: Fv. Sabrina Herbert som har tatt initiativ til arrangementet, og Trine Larsen Østenå, daglig leder Drangedal Frivilligsentral.

Inviterer til barnas Halloweenfest

Søndag er det igjen tid for Halloween. Drangedal Frivilligsentral inviterer barn fra 4.-7. klasse til et gratis arrangement i frivilligsentralens lokaler på Drangedal stasjon, med dreining mot «HalloVenn»-konseptet.

Det er Sabrina Herbert som har tatt initiativet til arrangementet, og organiserer opplegget med god hjelp fra foreldre til barn i den aktuelle alderen.

– Frivilligsentralen støtter arrangementet økonomisk og tilbyr lokalene vederlagsfritt søndag ettermiddag. Det vil bli et to timers gratis arrangement, der vi pynter i «Halloweeen»-stil inne, forteller Sabrina Herbert.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Trine Østenå er med på planlegginga, og forteller at her blir det mer «knask» enn «knep». - Fra neste år satser vi på å formelt bli en del av «HalloVenn»-konseptet, men det vil bli samme grunnprinsippet i år også; det å være en god venn og inkludere andre er noe vi har som tema på dagen.

– Samtidig skal vi selvsagt ha det moro med å kle oss ut, og kanskje blir det noe spennende som skjer inne på togstasjonen?, sier Østenå og Herbert hemmelighetsfullt.