Sekstett: Dette er musikergjengen, eller sekstetten som kaller seg ”Misjonsbefalingen”.

Flott musikkveld i Tokestua

Lørdag kveld hadde Kulturstua besøk av musikere og sangere fra organisasjonen ”Misjonsbefalingen”. Dette er en tverrkirkelig forening. Repertoaret sekstetten vartet opp med var stort sett fra den kristne sangskatten.

Det er Jostein Kirkenes som er musikalsk leder for gruppa, en meget dyktig sådan. Disse folka har sin bakgrunn i Visjon Norge hvor de fremdeles opptrer ganske ofte, for de som ser på denne kanalen.

Velkommen: Karin Gare Nilsen fra Betania Tørdal ønsker velkommen til konserten. Det var Betania sammen med Fjellstad bedehus som sto som arrangører for musikkvelden.

Underkant av 100

Det var først velkomsthilsen til publikum som bestod av i underkant av 100 tilhørere, ved Karin Gare Nilsen fra Betania, som sammen med Fjellstad bedehus sto som arrangører for konserten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Deretter slo den svært dyktige gjengen av sangere og musikere til med ”Underbar morgon”. En sang som Curt og Roland hadde stor suksess med og som ble fremført på en nydelig måte.

Siden gikk det slag i slag med fine sanger i et bredt repertoar i en etter vår mening meget flott konsert som varte i rundt to timer med pause og gratis kake og kaffe inkludert.

Vakkert: Peggy Enerud Fjeldberg sang vakkert til nydelig musikk.
Dyktige: Her to dyktige gitarister i aksjon. Til høyre Sven Olav Fjeldberg og Øystein Mollberg.

-Ikke utsendt for å dømme

Misjonsbefalingen skriver om seg selv at hensikten er å reise rundt i Norge for å holde møter og gjøre evangeliet kjent med lovsang, og ved å møte den enkelte med kjærlighet. Gå i forbønn for personer med ulike behov, som er på møtene, og forløse nådegaver i menighetene, heter det blant annet.

-Viktigst av alt: Vi er ikke utsendt til folket for å dømme, men for å forkynne et sannferdig evangelium.

I utgangspunktet kan vi samarbeide med alle, men vi skal ikke være med å snakke ned søsken i Kristus, heter det blant annet i Misjonsbefalingen.