frontkollisjon: To biler frontkolliderte i svingen rett vest for avkjøring til Gautefallgårdane, men den ene sjåføren som kjørte uten førerkort stakk av fra ulykkesstedet. Han ble imidlertid påtruffet i Prestestranda kort tid etterpå.

Stakk av fra front-mot-front

En mann uten førerkort fra Treungen stakk av fra en front-mot-front-kollisjon nær Gautefallgårdane mandag formiddag. Heldigvis kom ingen av sjåførene til skade i sammenstøtet.

Politiet fikk melding om en front-mot-front-ulykke på Gautefallveien, nær avkjøringen til Gautefallgårdane, klokka 11.06 mandag. Hver av bilene hadde kun sjåføren, men personbilen som kom fra Treungen, retning Bostrak, hadde en mannlig sjåfør i 50-åra, uten førerkort.

frontkollisjon: To biler frontkolliderte i svingen rett vest for avkjøring til Gautefallgårdane, men sjåføren fra personbilen som kjørte uten førerkort stakk av fra ulykkesstedet. Han ble imidlertid påtruffet i Prestestranda kort tid etterpå.

Stakk av

– Bilen fra Treungen hadde kommet over i feil kjørebane rundt en høyresving, og traff en motgående kassebil rett ved dennes venstre forhjul, forteller operasjonsleder Inge Landsrød ved politiet i Sør-Øst.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Mannen forsvant ganske umiddelbart etter sammenstøtet, men ble identifisert av en patrulje i Prestestranda kort tid etterpå, og bekreftet uskadd. Han erkjente også å ha vært involvert i ulykken. Politiet oppretter sak på hendelsen, opplyser Landsrød.

Frontkollisjon: To biler frontkolliderte i svingen rett vest for avkjøring til Gautefallgårdane. Kvinnen som førte varebilen kom uskadd fra ulykken.

Uskadd

Den kvinnelige sjåføren i kassebilen ble tatt med til helsesjekk, men ble konstatert uskadd. Det ble ikke tatt blodprøve av føreren som stakk av, fordi det ikke var mistanke om ruskjøring.

Politiet opplyser at det var svært glatt på stedet. Kollisjonen førte til noe ubetydelige trafikale problemer en kort stund.