lur: Kultursjefen i Drangedal, Hilde Fiskum, smiler lurt og har litt av hvert å by på under Drangedalsdagene. Ikke minst er hun spent på standkonkurransen lag og foreninger er invitert til å delta i for og presentrere seg selv på den beste og kanskje mest originale vrien. Det er 50 registrerte lag og foreninger i Drangedal. Her skulle det være litt av hvert å vise frem enten på den ene aller andre måten og flott premie venter vinneren.

Drangedalsdager i frivillighetens ånd

18. og 19. juni er det klart for årets Drangedalsdager. Men det er mye å by på med utdelinger av Kulturpris og Sparebankpris, som noen av hovedattraksjonene.

Kultursjef Hilde Fiskum oppfordrer lag og foreninger til å stille med stand på disse dagene for å promotere seg selv og hva de driver med. Dermed skaffe seg nye medlemmer og kanskje bli beste stand som vil bli kåret med flott premie.

Kultursjefen sier i en samtale med Drangedalsposten at det i Drangedal er 50 registrerte lag og foreninger.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– I år er det frivillighetens år og derfor synes vi at det kunne være en ide at disse viser seg litt fram. Vi vet at det drives veldig mye godt arbeid i mange av disse frivillige lag og foreningene. Hvordan hver enkelt vil presentere seg er naturligvis opp til dem selv, men litt hopp og sprell med smil og latter gjør heller ingen ting. Vi tror at dette kan bli spennende og at frivilligheten har mye mer å by på enn vi kanskje er klar over.

Påmelding

– Vi håper at man melder seg på så raskt som mulig og håper på mange stand med mange slags vinklinger, sier en spent kultursjef som håper at optimismen og gleden skal stå i høysetet under årets Drangedalsdager.