pride: - Jeg kjøpte flagget på Rjukan på mandag, for jeg liker Pride. Jeg synes det er bra at folk kan være seg sjøl og like den de vil. Jeg tok det med hit for jeg vil vise at jeg støtter Pride, forteller Vilde Voje Vøllestad (13) og får full støtte av søster Vendla (11) og tremenning Tiril Tveita (ca 10). De er på Drangedalsdagen fordi foreldrene dro dem med. Jentene er enige om at det er helt vint å være her og at det er koselig.

Hyggelig arrangement i sommervær

Sommervarmen ga Drangedalsdagen på Drangedal bygdetun en hyggelig atmosfære.

duo: Dan Riis og Hans Marius Graasvold åpnet underholdningen fra scenen og ble tatt godt i mot av publikum.
lyttet: Det var et publikum som lyttet til konsertene denne dagen.
Dalstroka utafor: Dalstroka utafor spiller både folkemusikk og nyere musikk. Se også video i saken.
messingen: Messingen stiller alltid opp når det er noe som skjer. På Drangedalsdagen fikk vi høre et hyggelig og variert repertoar som passet godt til arrangementet.
glissent: Det var ikke fullt på Drangedalsdagen på Drangedal bygdetun lørdag. Det var heller ikke så mange frivillige lag og organisasjoner som hadde stand som man kunne forvente. Tidligere år har man hatt stands der salg av ulike produkter har vært blant attraksjonene som har trukket folk til arrangementet. Slike var det ikke i år, bortsett fra historielagets bøker og et bruktboksalg.
hygge: Publikum koste seg i sommervarmen. Arrangørene hadde valgt å spre arrangementet over et stort område, både oppe ved rødbygningen og nede ved scenen, så det virket glissent.
kø: Det var kø i kafeen og de ble utsolgt for Krone is i varmen, men betjeningen visste råd og skaffet flere is til et publikum som fikk kjenne sommervarmen.
stylter: Zanna Dukefoss fikk assistanse av pappa Sven Dukefoss da hun prøvde styltene på Drangedalsdagen på bygdetunet. Det er mulig Drangedalsposten har plantet en ide om at stylter bør hun få hjemme også.
tribike: Ordfører Tor Peder Lohne har tatt utfordringen om å sykle i Frivilligsentralenes sykkeltur 6. august. Han tok seg en øvelsestur, i dress og ordførerkjede, med Frivilligsentralens frivillige Magnus Bergesen (15) og Muad Hassan Ali (16) som passasjerer. Sistnevnte er en av ungdommene som jobber for Frivilligsentralen i sommer,
Gutta i sola: Gunnar Tørnes og Sergejs Sumikis slapper av i sola på bygdetunet.
elg: Ole Morten Vøllestad hadde fått seg ei ny fin t-skjorte med en elg på som han likte godt.