Betydning: Rolf Øygarden takket på det varmeste for oppmerksomheten og lyste av glede over det faktum at denne anerkjennelsen betydde veldig, veldig mye for alle medlemmene i Heimelaga julekonsert. Publikum kvitterte med rungende applaus. Ingen tvil om at dette var en innertier av et valg av prisvinner. Fra venstre banksjef Kjell Nærum, Bård og Rolf Øygarden og leder i sparebankens fondsstyre Tyke Tveit.

”Heimelaga julekonsert” tok prisen

Drangedal Sparebank deler hvert år ut en jubileumspris, en pris som har som formål å stimulere virksomhet av tiltaksmessig og kulturell art i Drangedal kommune. Bankens fondsstyre valgte i år ”Heimelaga julekonsert” fra Kroken som vinner av prisen 2022.

Det var lederen i fondsstyret, Tyke Tveit, som sto for utdelingen av prisen sammen med banksjef Kjell Nærum.

I begrunnelsen for at Heimelaga julekonsert fikk prisen heter det at prisvinneren med sitt engasjement og sin aktivitet, i mange år, på en bestemt arena, bidratt til å styrke lokalsamfunnet i Drangedal kommune og samtidig bidratt til at innbyggere i alle aldre, både innenfor kommunen og utenbygds, har kunnet nyte godt av prisvinnerens engasjement.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Startet i 1997

Det var i 1997 at man startet opp med ”Heimelaga julekonserter som ble svært populære. De fleste som var med for 25 år siden er fremdeles med, sa Tyke Tveit.

Omfanget på vinnernes aktiviteter har fra oppstart økt jevnt og trutt og går nå over flere dager, selv om det i noen år har vært pause.

Gave på 1. mill til Frelsesarmeen

Fra 1997 og fram til nå har Heimelaga julekonsert der pengen har gått til Frelsesarmeens å arbeide, innbrakt 1. million kroner. I alt 11000 har til sammen fått oppleve å være på de 56 konsertene som har blitt holdt med hele 1050 sanger fremført, sa Tyke Tveit blant annet før Rolf og Bård Øygarden kom på scenen for å motta sjekken på 15 000 kroner og diplom.